tisdag 12 juni 2012

Istanbul än så länge

Lång och svettig taxiresa från flygplatsen. En timme för oss, för några kollegor tog det två. Innan vi fick köra in till hotellet kollade en vakt i bagagen, samt under bilen med en spegel på ett skaft - efter bomber tror vi. Man får gå igenom metalldetektorer för att komma in på hotellet och på restaurangen. Vi bor på ett lyxigt Hyatt mitt i stan, stora fina rum, stor pool, bra service.


Kvällens restaurang låg på 8e våningen, och hette 360, efter hur många graders utsikt man hade. Vi satt ute, i ärmlöst, till kl 23.


Imorgon drar själva konferensen igång, hoppas på succé. Samtidigt dör nog jordgubbar och tomater därhemma, borde bett grannen vattna såklart men det gjorde jag av oklar anledning inte. Nu: godnatt!

1 kommentar:

Karin sa...

Tur att du har tränat i bil utan AC då... det ser "ganska" skönt ut på den där terassen! Här hemma är det fantastiskt fint cykelväder som jag knappast hinner nyttja... undrar om det blir njutbart att cykla ut till Hyllie med resväska? Så jag har inte chans att hjälpa till med vattning (just det, man kommer inte åt utan nyckel heller) men hoppas att plantorna klarar sig!