onsdag 3 september 2014

Sommarens läsning gav mersmak

Jag är ju läsningsperiodare, och i somras var jag verkligen all in vad gäller läsning. Hade t ex läst upp sommarpaketet innan semestern började, men Karin kom till undsättning med fler böcker och pockets finns ju att köpa överallt. Häromdagen blev jag lässugen igen och med tanke på att julledigheten ska spenderas vid en pool så klickade jag hem några nya böcker.


Den sista boken på listan handlar om gröna smoothies, hur och varför och hur fantastiskt man mår av dem. Så jag gissar att jag kommer börja odla spenat året om snart, och dricka gröna drinkar till frukost. Oj så frisk jag kommer bli! Sydsvenskan hade en artikel på typ samma tema häromdagen.

4 kommentarer:

Karin sa...

Tror bara att jag läst Solviken på din lista, perfekt lättsam semesterläsning med en god portion tantsnusk. De gröna drinkarna låter spännande. Jag har provat vid ett par tillfällen ( att köpa, inte tillverka) och det har varit mer nyttiga än godsmakande upplevelser. Fast du kommer såklart bara mixa goda!

Karin sa...

Jo, Ensam i Berlin också! Konstigt att en så gammal bok känns så aktuell. Och välskriven!

tojis sa...

Perfekt, då kan du ju överta dem efter mig! Hur är det med Rosengäddaböckerna, har du läst dem?

Karin sa...

Nope, never heard of! Jag är lite slö med läsningen för tillfället, har helt enkelt behövt jobba lite på bästa lästid, hemma i soffan på kvällarna. Men snart tror jag att det är normalläge! Lånar hur som helst gärna!