måndag 22 september 2014

Jetlag och regn

Mycket nöjd med hur jag hade överlistat jetlaggen sov jag två hela nätter, sedan blev det inatt, och då blev det tydligt att det var jag som blivit överlistad. Alltså är jag svintrött och ska dessutom spela golftävling idag. Golf är ju liksom svårt när man är utsövd, särskilt på PGA-banan från typ herrtee.

Andra saker som gör golf svårt och snudd på outhärdligt är dåligt väder. Så här sa klart.se igår om golfvädret idag:


Men nu ser det något mindre pestigt ut (delvis för att jag bytte till yr.no istället):


För det är väl som med horoskop, man får kolla runt tills man hittar ett ställe som säger något bra? Hur som helst räknar jag med att komma sist, att det kommer vara svinjobbigt, och att jag inte kommer ha någon energi kvar till yogan ikväll, som jag får skippa prisutdelningen (och därmed chans på att få pris) för att hinna till. Är det helg snart så man får sova lite eller?

2 kommentarer:

Karin sa...

var ute en snabb sväng på parkeringen på lunchen och kan meddela att det är allt annat än det jag skulle kalla golfväder... men lycka till! Och jetlag... brukar inte vara så lätt att överlista.

tojis sa...

Det gick oväntat bra, och regnade bara pyttelite. Men det är dåligt med yogaorken nu, bangar nog och får ta igen det en annan vecka.