onsdag 6 augusti 2014

Sträck uuuuut

Ibland känner jag hur jag skulle behöva sträcka ut en muskel ordentligt, men hittar inte stället riktigt, eller så är jag för stel. Efter att ha stått upp vid skrivbordet mer än vanligt idag skulle jag t ex vilja göra så här:

...men jag får liksom inte tag i foten, kan inte heller vända upp benet sådär och fortfarande hålla i det, och om jag skulle försöka röra mig för mycket ståendes på ett ben skulle jag med största säkerhet välta omkull. Så, sa jag att jag längtar efter den där yogakursen? TÄNK när jag kan göra så här! Tänk när JAG kan göra såhär! Tänk när jag KAN göra såhär! Tänk när jag kan GÖRA såhär! Tänk när jag kan göra SÅHÄR!

4 kommentarer:

Karin sa...

Oj, måste ha gått på dålig yoga, för det där kan inte jag. Kata däremot, hon kallar det för Bielmann, på konståkningsspråk.

tojis sa...

Det finns ju olika sorter! Men jag vet inte om den där grejen ingår i Ashtanga (som jag ska gå). Vilken inriktning har din kurs?

Karin sa...

Jag tror att det är satyananda. Vi får jämföra sen vad vi har lärt oss! Jag längtar också till att min kurs ska börja, trodde kallelsen skulle ha kommit nu.

tojis sa...

Jag bildgooglade Ashtanga igår kväll, och nu undrar jag vad jag har gett mig in på :-) Men det är väl bara att ta tjuren vid hornen och börja töja! (jag har inte heller fått min faktura/kallelse)