söndag 3 augusti 2014

Poolen

Oj vad den har använts flitigt i sommar! Av oss, men också av diverse badglada barn. Timo har den för att träna på att simma, doppa huvudet etc, Milla hoppar från stegen (håller för näsan när hon hoppar men släpper innan hon hoppar i vattnen) och Liam springer och dyker över kanten.

Vattnet blev lite grönt och grumligt ett tag, trots att vi har klorerat och haft pumpen igång, så då fick vi chockklorera och hälla i klarmedel  och köra pumpen ännu mer och nu är vattnet fint igen! Vi har dock inte lyckats hitta var pyspunkan på ringen sitter, så den får vi blåsa upp varje gång. Termometern har lekts sönder, men det har skiftat från drygt 20 grader på morgnarna till närmare 30 på kvällarna under semestern. Jag köpte poolen för typ 650 kr den första sommaren här, den har verkligen levererat! Hade vi haft en stor trädgård hade jag absolut velat ha en riktig pool.
Nu åker vi till stranden och kramar ur de sista dropparna av den här ledigheten! Sedan får jag väl sitta och hyperventilera och tänka glada tankar ikväll.

Inga kommentarer: