måndag 18 augusti 2014

Inflyttningsfest

Eller tja, det mesta av festen var på Strandhotellet i Mellbystrand och där bor ingen men eftersom det var så stor fest så hade Ulrika och Ulf fixat fördrink och förrätt i strandvillan och sedan gick vi till hotellet där det bjöds på jättegod varmrätt, efterrätt och dans hela natten (nåja, till kl 2).

Vi hade hyrt in oss på Hallandsgården där det snällt nog blev lågsäsong och därmed halva priset samma dag. Den ligger ganska exakt halvvägs mellan strandvillan och hotellet. Här har vi lite förfest på rummet medan vi fixar hår och smink. Tyvärr har jag bara en före-bild så ni får lita på mig när jag säger att vi blev assnygga.
 

Det var för-för-drink med bubbel, följt av fördrink (i hinkarna) och sedan vin och öl. "Lite" mat också!Vi och Evis och Tobbe hade fått i uppdrag att fixa en tipspromenad till förflyttningen från huset till hotellet. Tyvärr var det storm och nästanregn så det var inte så njutbart men alla verkade hitta dit iaf. Priset var som vanligt lösmustascher, här poserar Selma i en av dem:


Sedan dansade och sjöng (eller vrålade, snarare) vi tills de tände lamporna och stängde av musiken. Det var precis lagom länge för mig, för rösten räckte exakt så länge och jag fick viska godnatt till Fredrik. På morgonen testade vi Strandhotellets brunch, jag åt allt annat än LCHF och det var precis vad som behövdes för att komma igång. Tack Hallengrens och Mellbystrand, det var toppen!

3 kommentarer:

Ulrika sa...

Kan intyga att ni var helt sjukt snygga och att tipspromenaden tamigtusan var den bästa som någonsin skådats! Och så vill jag bara förtydliga att fördrinken inte serverades i hinkarna utan att man på ett tämligen traditionellt sett fick ett glas att dricka ur. Och att vi är så glada över att vi har så galet roliga och trevliga vänner som man kan ha så roliga kalas med! Tack, tack, tack ni snälla som vill leka med oss!

Ulrika sa...

Och så har dessutom flera som hört av sig påpekat just hur trevliga ni är. Särskilt Fredrik tycks ha gjort ett anmärkningsvärt gott intryck! Ja, inte för att vi är förvånade förstås :-)

tojis sa...

Jag kan berätta att det dracks lite ur sleven som stod i hinken vid vätskestationen också. Och att det kranades rödvin rakt ner i munnen.

Ja han är ju himla trevlig den där Fredrik, jag håller med :-)