onsdag 6 augusti 2014

Dagens deja vu

Är det bara jag som är så här dum och glömsk? Att jag liksom inser en grej och sedan lyckas jag glömma det och inser det igen efter ett tag. Sedan verkar jag upprepa det i all evighet. Ofta handlar det om hur jag ska äta och träna för att må bra, jag vet ju egentligen men ändå glömmer jag det ibland (ibland är förvånansvärt ofta = på semestern). Men den stora insikten efter två och en halv dagar på jobbet är att jag får skitont i ryggen av att sitta vid ett skrivbord. I en brassestol går visst bra, eller på marken. Men vid skrivbordet? Nope, får ont efter några minuter.

Så, nu bestämde jag mig (IGEN) för att jag måste stå upp och jobba mer. Och det var inte precis första gången. När jag skriver det här står jag barfota på en massagematta, ganska skönt faktiskt. Om jag bara kunde komma ihåg att ta med balansbrädan till jobbet också så skulle det bli ännu bättre, men det verkar vara svårt på samma nivå som det är att komma ihåg att köpa diskmaskinsalt.

Deja vu-katten från Matrix. Som ju inte var deja vu, utan "a glitch in the Matrix".
När vi svängde in på parkeringen i morse pratade jag och Fredrik om att vi får se till att komma igång med regelbunden träning igen också, och då stod Karin där och var nycyklad och hurtig, som vore hon ditskickad särskilt för att ge oss dåligt samvete. Mission accomplished, det funkade på mig i alla fall!

1 kommentar:

Det dåliga samvetet sa...

Men då gör vi kanske sällskap nästa gång? Bara att jag har lite svårt att bestämma mig i förväg... brukar packa ihop grejorna så att det är enkelt att komma iväg om jag är cykelsugen, men har kommit överens med mig själv att jag får somna om ifall jag vill. Har för all del inte hänt ännu...