lördag 12 oktober 2013

På okänd mark

Ok, laga mat på känn kan jag. Så pass att jag snarare inte kan följa recept. Men baka är en annan grej, antagligen för att jag inte har gjort det så mycket. Nu ska jag baka en liten bullsats på nästankänn (pga vill använda upp lite grejer i kylen och saknar lite annat) och det kan gå ungefär hur som helst. Fredrik och barnen kommer hit lite senare, och jag misstänker att de gärna äter bullar även om de inte är perfekta så det löser sig nog. Blir det alltför illa så har jag i alla fall sortering på matavfall och då kan eventuellt misslyckade bullar åtminstone användas att köra bussar på.

2 kommentarer:

tojis sa...

Jag värmde inte degvätskan så jag vet att jäsningen tar längre tid än annars. Men nu har det gått en timme och det har inte hänt så mycket så jag börjar misströsta. Glömde förresten salta också.

Vill nu: köpa en kitchen aid och bli bakproffs! Det kan förresten vara ett presenttips till folk i min närhet som gärna äter nybakat ;-)

tojis sa...

Några timmar senare: jättegoda!