tisdag 29 oktober 2013

Flyttaihopandet

Hur vi än bär oss åt så måste vi kasta/ge bort/sälja en massa saker, och det slutar nog ändå med att vi måste magasinera ett bord och ett skåp. Mitt nya bästa knep ska bli vakuumpåsar, för förvaring av kläder och sängkläder som bara är framme ibland. Och stapelbara plastlådor med lock, med lite 3D-tetrismetodik får det säkert plats en massa saker i bastun. Väl?

Det blir lite grejer till salu också så säg till om ni vill köpa en tv (40" Samsung), en garderob (brunbetsad front, brunlackade sidor, vitmålad inuti med bromsspår från katten) med matchande byrå, spegel och sängbord. Några lampor blir också över, några enkla skrivbord, en vit köksö (2 lådstommar med ekskiva), en grå soffa med divan, några sängar, sex köksstolar (Ikea, mörkbrun/ek). En del köksprylar, en mikrovågsugn. Bilarna också; en blå racer-Volvo och en guldsilvrig diesel-Toyota. Någon?

4 kommentarer:

Ulrika sa...

Oj! Det är alltså här det nya Blocket finns?
(Vi har ju inte handlat nåt på Blocket på säkert en månad. Nu försöker vi bygga fokuserat istället. Funkar faktiskt ganska bra.)

Karin sa...

Mycket passande att du får grejor över samtidigt som jag kommer att behöva! Klart att någon måste flytta isär när andra flyttar ihop!

tojis sa...

Väldigt passande! Synd bara att du inte behöver precis allt :-)

tojis sa...

Ulrika, det där var fel svar. Hade hoppats på att ni ville köpa rubbet! :-)