tisdag 1 mars 2011

Tjejvätterndieten, februari

Ja vad ska man säga... FAIL! Jag har bara cyklat 195,7 km (inte ens två tjejvätternlopp på en hel månad!!!) och inte varit på Friskis en enda gång. Just därför tänker jag inte ens ställa mig på vågen.

Jag har en massa bra ursäkter (allt från dejter till tjänsterresor och förkylning) men det förändrar ju inte det kassa resultatet.

4 kommentarer:

Ulrika sa...

Jag tycker iaf du varit duktig. Fattar ju fortfarande inte hur man kan förmå sig till att cykla mitt i vintern.

Vi är fortfarande tvärsjuka. Tävlar (förstås) om att få ner febern snabbast men det går dåligt för både Ulf och mig. Ulf har dock vunnit klassen högst temp: 40,5. Jag ligger mer och medelmåttar på en stabil 38,5.
VÄRDELÖST!!!!

Försökte ha förhandling med mig själv i morse om att jag nog bara var lat och inte alls sjuk. Att det bara var att skärpa till sig och gå upp helt enkelt. Förlorade den förhandlingen 100-0.
Lyckades få iväg Selma till dagis och sedan var orken helt slut. Vi sitter/ligger verkligen som två hösäckar och gör ingenting. Kisar lite emellanåt och kraxar fram nåt obegripligt.

Cykling finns inte på kartan.

tojis sa...

Jag kommer köra förbi (hemifrån-Nova-Kävlinge) vid fyra-fem. Kommer gärna förbi om ni behöver hemleverans av nåt, bara hojta till innan.

Ulrika sa...

Hyggligt attan! Inköpslistan kom bara bort i de allmänna yrselattackerna. Var hos läkaren kl 14 för jag ville hon skulle lyssna på mina lungor, tycker nämligen det är tungt att andas. Nå, hon började undersöka massa saker och tyckte att min syresättning var dålig och att med min hjärthistoria så skulle det tas EKG. Såg inte så konstigt ut men hon bestämde sig för att skicka mig till Lund. Och då är man plötsligt inte myndig längre utan måste åka ambulans och ha nålar och syrgasmasker. Hej och hå. Nå, efter några timmar där fick Ulf hämta mig. I sämre skick än när jag kom eftersom jag inte ätit på typ 10h och inte tagit ipren på ännu längre. Nu har vi dock rättat till de detaljerna så nu är läget bara dåligt. VI VILL BLI FRISKA NU!!!

tojis sa...

Nämen jösses, du ska då alltid hamna på sjukhus... Erbjudandet kvarstår, men imorgon då. Krya på er!