tisdag 15 mars 2011

Statistik

Blogspots egna statistik är ganska usel, men en av sakerna som redovisas är de sökord som oftast pekar folk hit. På första plats kommer "spindlar". Så förfärligt mycket skriver jag väl inte om spindlar att folk som googlar på det borde hamna här? En annan sökning som av okänd anledning har skickat hit nån är "snygga killen på johanneslust". Är det nån som vet nåt om honom?

3 kommentarer:

Karin sa...

Hette inte Friskis nya ställe Johanneslust? Kanske du bloggade om det den där enda gången jag lockades med på afrikansk dans? Men så många snyggingar vet jag inte om jag skådade? Fast du har säkert varit där senare! Och kollat in snyggingar! Väldigt konstigt med spindlar iaf. Kunde väl vara cykling, vin eller LCHF som ledde läsare till din blogg i så fall?

tojis sa...

Hmm. Jo jag har varit där fler gånger men kan inte erinra mig nån snygging. Det var ganska beskedliga sökningar, många presentera helt galna (ofta perversa) kombinationer. Hur ser det ut på din blogg?

Karin sa...

Blogg.se servar bara med antal besökare (men både unika och andra). Jag bryr mig inte jättemycket om det men det var ju kul när Kostdoktorn hade länkat mig och siffrorna stack i höjden.