söndag 13 mars 2011

Klubbad

Trött som fan. Jag har testat att sova, äta, dricka, vara ute i friska luften, röra på mig, sitta stilla. Inget hjälper.

5 kommentarer:

Cornelia sa...

Utarbetad? Gått in i väggen? Problem med sköldkörteln - hypotheoros?

Ulrika sa...

Kan man inte vara lite allmänt (=hysteriskt) vårtrött? Till skillnad från hösttrött och vintertrött då?
Eller som ngn gammal seriestrip löd: Vilken depptyp är du? Höst eller vår? - Allround!

Vi är iaf avsandade, hemma och uttröttade av allt grävande. Sitter bara och tittar dumt rakt fram. Med hakan lite hängande. Riktiga läckerbitar alltså! Man kunde ju hoppats att allt grävande och jobbande hade liksom hjälpt till att slimma till kroppen, men svärmor bakar för mycket goda kakor och lagar för mycket god mat för att det skulle inträffa. Dessutom får man torrsprickor av all sand, jord och ruttna träbitar samt blåmärken och rivsår av alla tunga, vassa saker som ska bäras... Inga flerflugiga smällar här inte.
Kanske den svarta färgen vi ska måla fasaden med kan smeta av sig lite i håret till sommaren, det kanske täcker lite av det grå håret som tydligen kommer.

Ulrika sa...

Eller vänta nu! Hur är det med järnhalten? Brukar inte du också bli hysteriskt trött utan extra tillskott av järn?

tojis sa...

Bra tänkt Ulrika, det har jag inte testat än.

Utarbetad hoppas jag verkligen inte att jag är, har alldeles för mycket att göra.

Karin sa...

Känns det hopplöst så tycker jag faktiskt att det är smart att boka en hälsokontroll. Det är bättre att få en indikation på om något är fel än att oroa sig eller experimentera med mera sömn och andra (i ditt fall) overksamma kurer....

God bättring!