måndag 7 juni 2010

What?

Skulle det inte vara fint väder resten av sommaren nu? Tur att jag hann bli lite röd i helgen då, steget till brun får komma en annan gång. Och gräset mår säkert bra av lite regn. Och kirskålen.

4 kommentarer:

Karin sa...

För en gångs skull får man väl vara nöjd med hur soltimmarna fördelade sig? En i vår familj råkade hälla het grillkol i en plastpåse, den smalt så klart, ut på plastplattorna på uteplatsen rann heta kolen, ner under det fräste det länge efteråt när man vattnade med vattenkannan. Så just i vårt fall är regnet ovanligt välkommet. Så klantigheter händer både här och där :-)

tojis sa...

Absolut! Jag klagar inte, är mest förundrad över att jag blir förvånad varje gång det slutar vara fint väder. Nu har jag ju som sagt blivit en sån där jobbigt typ som tycker det är bra med lite regn (så att jag slipper vattna).

Läskigt med varmt kol! Mina får alltid ligga kvar tills nästa gång det ska grilas.

Ulrika sa...

Ja, glödande kol ska man akta sig för. Jag och en kompis råkade elda ner en skog en gång när vi skulle vara duktiga och göra snyggt efter den 'gamla' brasan.

Små fröknar Duktiga ska tagga ner!

Cornelia sa...

Ha, ha! Du e min raka motsatts, jag e en sjuklig väderpessimist!
Klagar jämt på vädret och blir förvånad o överraskad när det för en gångs skull e fint väder. Vi ligger ju ändå på samma breddgrad som Alaska, så vi ska väl va glada för den sol o värme vi får :-)