torsdag 24 juni 2010

Äntligen kom den!

Nu har jag cyklat några mil varje dag, och jag har inte bara fått ont i rumpan och benen, utan även blivit glad av och hög på sommaren. Det är så härligt att cykla i ett soligt och lummigt Malmö. Fågelkvitter på mornarna och blomdoft på kvällarna.

Jag funderar på att investera i en ny cykel och ta det här cyklandet till en ny nivå på semestern, cykla till Höllviken och bada och sånt.

6 kommentarer:

Cornelia sa...

Bra jobbat! Visst e det najs o cykla! Om det e fint väder och inte blåser o helst ska man cykla i tätbebyggt område o INTE vid öppna landskap, som det ofta e om man inte cyklar i Malmö eller Lund.
Jag cyklar ofta o gärna när jag ska nånstans i Lomma men det får stanna där.

Men cykla ända till Höllviken! Det e långt! Klagsam borde va närmre för din del, men det e klart det e inte lika fint där :)

Hoppas du får en solig o rolig Midsommar!

Nu ska jag nog sätta mig i solen lite! Jobbar hemma idag o har inget o göra ;)

Karin sa...

Ja, jag håller med; det vet du :-) och Höllviken är ju ingen match. Helst inte om det är badväder så att man kan ta sig ett dopp innan man ska tillbaka.

tojis sa...

Nä precis, ca 2 mil verkar det som...det är ju en lek t o m för mig. Inte idag kanske, för de senaste dagarnas cyklande har satt sina spår i rumpan och knäna. Så idag blev det bilen och snart är det dags för en golfrunda.

Karin sa...

Jepp, det blev 50 km ToR när vi gjorde rundan härom söndagen men du bor ju något närmre Näset :-) Ja, låt rumpa och knän vänja sig i lugn o ro vid de nya tiderna!

tojis sa...

Jag måste nog skaffa en likadan mojäng som du har Karin. Det känns helt meningslöst att cykla utan att veta hur långt och hur snabbt :-)

Karin sa...

Mojängen kallas cykeldator och det låter ju jädrans avancerat. Peter köpte min på nån nätbutik för under 200 kr. Han har även monterat "för han tycker att det är roligt" - med detta sagt att om du tycker det är tråkigt kan du nog bara vifta med ögonfransarna och få det gjort :-)