tisdag 30 december 2014

Nyårsutmaning

Nej alltså inte beach 2015 eller nåt sånt, utan var vi ska äta imorgon kväll. Restaurangen på hotellet ordnar ett dyrt och antagligen ganska trist baluns, så det undviker vi. Och de två restauranger på stan vi har kollat med har stängt på nyår "eftersom det är helt dött den kvällen". Så var äter folk? Hotellrestaurangerna får ju inte plats med alla gäster om alla ens skulle vilja gå dit.

När vi är på stan ikväll får vi fråga runt, och hittar vi inget som är öppet blir det en nyårsmeny bestående av vår taxfree-cava och chips på stranden. Inte heller så illa :-)

4 kommentarer:

Ulrika sa...

Bra att få lite lägesrapporter. Ni verkar ha det precis hur bra som helst! Som väntat förstås. Vi kommer förstås skåla med er men lite senare då. Hur många timmar det nu är. Bäst att börja redan nu: Skååål!

tojis sa...

Ja det är toppen här, lite synd att missa den där festen bara. Vi är 6 timmar före, så jag är säker på att ni redan har börjat när vi skålar in 2015 🎉🍸

tojis sa...

Det har för övrigt löst sig nu, lunchstället på stranden har öppet så vi ska bara ta oss dit över stenar och tidvatten i mörker (finns ficklampa på rummet).

Ulrika sa...

Perfekt! Då nyårsskålar vi med er när vi har vår välkomstskål! Stor kram!