tisdag 31 januari 2012

Lite tjatigt

Det här hade kunnat vara vilken dag som helst, både av toppnyheten och vädret att döma.




9 kommentarer:

Ulrika sa...

Japp. Avsträckande hur man avtrubbas. (Vilken gata var det? Jahaja, inte i närheten av Mona. Dåså.)

Måste också få lov att presentera dagens smarta drag: Sitter med sjuka mängder papper som ska gås igenom. Räkningar, Hallengrens golvs bokföring, julklappslappar, presentkort, adresserad reklam och små kuvert med pengar till blommor. Ömson vin ömsom vatten skulle man kunna säga.
Men! Vi kom på tricket! Om man dricker rosa bubbel samtidigt blir det vansinnigt mycket mer uthärdligt. Förbaskat klok man jag har. Börjar närma mig fnisstadiet och det känns hur bra som helst. Dags att betala räkningarna då...

När det blir dags att börja jobba undan det jag inte hann på jobbet idag kommer jag vara berusad. Gött!
Så himlans bra att man inte sluddrar när man mailar.

U sa...

OK. Upptäckte en regel man bör följa:
REGLER:
Regel nr 1: Håll dig så pass skärpt bland bubbelglasen så att du ändå kan hålla ordning på inloggningsuppgifterna till banken. Bra idé. Ska notera det till nästa gång.

Men ännu inga fler regler. Ska sörpla vidare.

U sa...

Regel nr 2:
Dags att blanda bubblet med korvmacka och mjölke. Efeter ett tag. Verkar också vara en bra idåe.

Fråga 1: är det här en biktningsblogg? för då kan det blir roligt...

Medn fortdaranade känns det bara bra. Fast det är svårt at skriva när man asflabbar. HGar börjat gunga fram och tillbaka också. Och tokskratta för mig själv i köket.

Ör det fortfarande ok då?

tojis sa...

Haha, kör hårt! Du får bubbla, bikta och skratta precis hur mycket du vill.

Karin sa...

Åtminstone går det att sluddra när man kommenterar på bloggar, U! Låter som en rolig tisdagskväll iaf. Undrar om onsdagsmorgonen var dito? Själv VAB:ar jag och har inte gått loss på starkvarorna än.

Kommentar på inlägget då och inte på kommentarerna: Jag blir illa berörd över ytterligare en skjutning. Vad håller de på med? Jag känner inte alls igen det Malmö som skildras i nyheterna (tur nog).

tojis sa...

Ja usch. Jag läste nåt jättebra på Twitter ang det för ett tag sedan, ska se om jag hittar och kan länka.

Men det känns ju inte som Malmö, jag håller med. Efter valet i höstas frågade folk från Sthlm hur det kändes att bo i Malmö (med så många sverigedemokrater), om jag verkligen villa bo kvar här. Men jag ser varken mord eller vapen eller (tror jag) känner några sverigedemokrater.

tojis sa...

Här är den, Orrenius skrev i DN precis ang detta. http://www.dn.se/kultur-noje/debatt-essa/hur-blir-man-en-manniska-i-hatarens-ogon

Karin sa...

Tack, uppskattades! Har du läst hans bok Här är allt så perfekt ? Om inte, gör det! Du kommer att gilla den.

Fullerika sa...

(Erfarenhetsåterföring ska ju vara bra har jag hört. Att överväga om man gjort rätt och så för att ev kunna göra annorlunda framöver. Sammanfattar alltså gårdagen:
- Behövde bara sitta i köket med mitt glas, dricka som om jag fötts törstig och ropa -Nu är det tomt! så kom Ulf och fyllde på mer. Mycket bra funktion. Inget att anmärka på.
- Tog mindre än en timme innan jag var rätt ... lurig. Efter två timmar var jag inne i ett tokflabbande och frustande stadium. Kanske kan värmen från elementet haft en påverkan? Alltså: Vill man ha långsammare effekt kan man sitta där det är lite kallare.
- När jag öppnade mina exls-filer som jag brottats med på jobbet så var det plötsligt superenkelt att lösa problemet i berusat tillstånd. Kul var det också. Kan mer sprit på jobbet vara en lösning? Jag har iofs inte kontrollerat idag vad jag skickade igår. Funderar på att strunta i den detaljen.

Slutsats:
1. Klart värt lite smala ögon en onsdagsmorgon.
2. Bäst Ulf har handlat varje gång han tror att administratören ska fakturera.)