onsdag 19 oktober 2011

Uppdatering

Jag förstår att ni undrar hur det går med mina soppor och Wordfeudmatcher. Det ska jag berätta.

På soppfronten har det gått bra. Jag skördade de första jordärtskockorna i lördags och det blev som vanligt god soppa. Tyckte alla utom Liam. Jag ska prova en annan variant med äpple och curry som en kollega tipsade om. Dessutom har jag gjort blomkålssoppa och svampsoppa. Den gemensamma nämnaren är att allt mixas, piffas till med grädde och äts med bacon. 

På wordfeudfronten...ja vad ska jag säga. Det är anledningen till att jag inte har bloggat sen i måndags. Jag var usel i början men nu har jag nog förstått grejen. Jag har bara avslutat en match än så länge, mot Karin, och det var den allra viktigaste att vinna. Jag vann med 341-260. I en annan match leder Ulrika med hur mycket som helst. Det är kul, men oj vilken usel ordlista alla ord kollas mot. CD finns, men inte AC. HOVDAM finns inte, men DEPÅS eller allt annat man kan haka på ett S på. 

På tal om soppa, man ska ju hinna äta på lunchen också, inte bara blogga och lägga ord.

2 kommentarer:

Karin sa...

Men tack, bara släpa mig i smutsen! Jag är klart förnedrad även på jobbet där jag antog utmaningen (snarare tiggde om det för det kändes som en paradseger) - där blev jag piskad 354-276 och dessutom häcklad för att jag la Pitt.

Sopporna röner betydligt mindre intresse :-)

tojis sa...

Åja, du piskar väl mig i nästa match så kan du hämnas sen. Eftersom det gick så dåligt i början är jag nöjd med varje match jag ens leder.