lördag 29 oktober 2011

Kesotjejerna

Ni som inte hänger på Facebook (dvs Ulrika och Karin) kanske inte har sett det här? Tre tjejer som med kesoburkar som takthållare sjunger skiten ur Robyns Call your girlfriend.



Alex Schulman gör en grej av det i sin show och kallar mittentjejen en DÅRE, eftersom hon gör en liten miss. Sen har de varit på morgon-tv, i radio etc. Hur som helst, de är GRYMMA!

Sen undrar man ju om Arla nu ger dem varsin årskonsumtion av keso. Det borde de. De borde också utlysa en tävling på sin hemsida där andra kan lägga upp versioner av låtar som ackompanjeras av tomma kesoburkar. Varsågoda för förslaget Arla! Eller Skånemejerier, som en comeback, där de kan hävda att nån av deras produkters tomburkar minsann kan låta lika bra.

4 kommentarer:

Karin sa...

Jodå, har sett, trots allt! Skönt att någon av all viktig kunskap som förmedlas på FB även sipprar ut på andra ställen :-)

Men, jo, ja bleb superimpad, jag med!

tojis sa...

Haha, kolla in den här sköningen! http://www.youtube.com/watch?v=Ix0woD616NE&sns=fb

Ulrika sa...

Jag hade helt missat och fattade därmed inte alls var det brunnit när Alex la ut Amandas klipp. Tack! En ny upplysningens tidevarv är här. De minst informerade är de utan FB. Våra barn kommer växa upp till en andra klassens medborgare och deras barn får i sin tur leva på barkbröd.

tojis sa...

Nja, dina barn behöver ju inte vägra FB bara för att du gör det. Och viss info kan man visst få via Wordfeud :-)