måndag 25 oktober 2010

En tv-bänk senare

Jag har skitont i skruvhanden. Ryggen också förresten, av allt hukande. Innan jag skruvar ihop resten och de sju återstående lagerhyllorna MÅSTE jag leta fram skruvdragarladdaren.

2 kommentarer:

Ulrika sa...

Men blev det bra då? Var bänken lagom stor?

Jag har varit och fått en (citat) HÄSTDOS kortison i mitt knä. Ny läkare. Och så körde han med en ultraljudsapparat och konstaterade att jo, det var minsann artros i mitt knä. Och så var det ju bra om jag satte igång och äta medicinerna snart.
Tack snälla doktorn. Men jag har lite svårt att acceptera att det skulle vara ngt fel på den här (förvisso) tanten.
Men Ulf är ju en klok kille. Han sa att det kanske är smart att börja äta medicinen ändå. Så kanske jag kan göra alla de saker jag vill. Röra på mig t ex. Och om vi skulle komma på den där barntanken igen så kan vi ju köpa barn. Så slipper man ju göra dem också. (Sa han alltså.)

tojis sa...

Lite för stor så klart (eller huset är väl egentligen för litet), men jag måste flytta tv:n för att veta. Och då måste jag koppla om elen och det är aldrig ljust när jag är hemma och jag måste stänga av all el innan jag vågar börja. Så till helgen vet jag nog. Funderar också på att ha dörr istället för låda på ena sidan.

Lyssna på den kloka doktorn och din kloka man.