lördag 25 januari 2014

Hurra för mig!

Idag är det ingen vanlig dag, för det är min födelsedag!

Fredrik, eller världens bästa sambo som jag kallar honom idag, serverade frukost enligt mina önskemål (american pancakes med bacon, yoghurt med färska bär). Och så fick jag biljetter till Cirque de Soleil och en jacka. Och mitt i frukosten fick jag en hel konsert med födelsedagssånger via telefon. Och sedan har vi avslutat säsong 3 av Vita huset. Och jag får inte diska. Bra, som sagt, och det är bara lunch än så länge!

6 kommentarer:

Ulrika sa...

GRATTIS!

Ulrika sa...

Och det här var tydligen kommentarspremiär från den tidigare så osamarbetsvilliga telefonen! Så sjukt många kommentarer jag skrivit men som aldrig gått att skicka. Handhavandefel förstås. Vi firar dig idag genom att elda... Men det kommer mer imorgon. Lite mer traditionell stil då. Fortsätt bli firad!

tojis sa...

Tack! Och trevligt att ha dig här :-)

Ulrika sa...

Hänger här varje dag. Men har agerat i tysthet djävligt länge pga okompis m telefonen. Man kan kanske säga att det här är ett av de ställen där jag lyckats väldigt bra med min föresats om tyst och lågmäld profil!

Men nu kommer det vara slut på det.

Karin sa...

Jag VISSTE att det var något speciellt med den här lördagen ju! Och här är klockan bara barnet så känns inte alls som att jag grattar i sista sekunden, som kanske du tycker! Skickar en solig kram på ditt håll och säger Grattis!

tojis sa...

Äsch, jag firar även idag så det var tidigt även här. Synd du inte är här och kan fira med de andra närmast sörjande.