måndag 16 december 2013

Trasighetstrenden

Först var det nog sensorlampan mellan ytterdörrarna som gick sönder, så jag och sedan vi har famlat i mörkret i flera veckor. Och så lossnade magnetlisterna som håller ihop duschdörrarna. Sedan fick inte Fredrik igång sin bil när han skulle köra hem i fredags (och den startade inte med mina kablar igår och inte med en kollegas idag så trots flera insatser står den fortfarande på fel ställe och går inte att få hem). Så det är ju tur att vi inte har sålt min bil ännu. Sedan slutade nätverket fungera och det gick inte att spela in på den inspelningsbara digitalboxen.

Dessutom har Fredrik sedan han flyttade in visat sitt rätta jag och rekommenderar Arvingarna och citerar James Blunt.

4 kommentarer:

Karin sa...

Oj, så mycket på en gång. Men arvingarna??

tojis sa...

Jag vet! Men några av sakerna är tack och lov numera lagad/omstartade/bytta.(Och angående Arvingarna så gillade han Spotify på fejjan samtidigt som de rekommenderade Arvingarna, så det såg ut som att det var han som rekommenderade dem.

Fredrik sa...

Ja, det där med Arvingarna tar jag inget ansvar för. James Blunt-grejen får jag ju ta på mig, men det handlade ju bara om hans sköna självdistans på twitter.

Ulrika sa...

Anar jag en tendens till ansvarssmitning? Man får hoppas att det inte är ett karaktärsdrag. Kom igen nu F! Du kan säga som det är till oss!

(Det där med James Blunt kan tant inte uttala sig om. Hänger dåligt med i Twitterflödet.)