onsdag 25 december 2013

God Jul 2013

I min familj firar vi alltid jul typ likadant, och det där sitter visst hårt för när jag i år skulle ha julen hemma hos mig och kunde välja så blev det ungefär som vanligt. Varför ändra på ett vinnande koncept? Några grejer på julbordet var dock skippade, och istället för den vanliga tågordningen grötfrukost-glögg-kalle-mat-tomten-efterrätt-julklapsspel så var vi lite crazy och körde grötfrukost-glögg-kalle-tomten-mat-efterrätt-julklappsspel. Tyvärr var inte alla som vi brukar fira med här, så lite tomt kändes det såklart.

En koncentrerad Liam bygger lego.
Evis och Milla tittar på Kalle. 
Den snälla tomten.
Liam kan numera läsa och visste redan vilka klappar som var till honom. 
Vi var alla nöjda med alla fina klappar som tomten kom med. Nöjdast var barnen, precis som det ska vara. Milla hade en trötthetssvacka på kvällen, men kom in i andra andningen en stund och utropade glatt: vilken snäll tomte vi hade! Sedan la hon sig under köksbordet och somnade.

Jag fick lite att göra. 154 avsnitt Vita huset och en önskad bok. 
Zzzzzz.
 I julklappsspelet vann familjen Danielsson/Jonsson storkovan och fick med sig alla fem paket hem. Mest tack vare Liam som tydligen är sjukt bra på att kasta tärning.

Så, vi hade en riktig toppenjul, med en massa mys och slappande istället för städande och slavande i köket. Och vi fortsätter idag, med tv/film/matrester med ett litet inslag av någon slags motionerande och frisk luft. God fortsättning till er som läser! Här hägrar nu lite nyttigare leverne, JVM och en massa annat bra!

Inga kommentarer: