tisdag 16 juli 2013

Semesteraktiviteter

De första semesterdagarna har gått åt till golf. Och lite grillning, hemmafix och en massa trevligt sällskap. I helgen t ex, hade jag Budapestressällskapet här på besök. Sarah kom redan i torsdags för att spela golftävling med mig i fredags, Dolores hoppade genast upp och la sig i hennes knä.

De andra anslöt på fredageftermiddagen och vi drack rosé, grillade och jag fick ännu en 40-årspresent (champagneglas, så hädanefter kommer det drickas väldigt mycket bubbel här). På lördagen var det strandväder, så vi körde till Olof Viktors och åt frukost där, sedan badade vi i Mälarhusen. Det var ganska kallt men superskönt i vattnet, och roliga vågor. På hemvägen stannade vi vid Marsvinsholms slott, ett krukmakeri och ett antikvariat.


På söndagen tog vi en tur i västra hamnen, och åt lite italienskt (bäst att träna). Sedan åkte gästerna hem.

Katten, som inte varit särskilt närvarande under helgen hade svårt att dölja sin förtjusning över att gästerna åkt hem. Hon låg mellan och på oss i soffan när vi började hetstitta på den nya Netflixserien, Orange is the new black.
Igår spelade jag också golf, och sedan hade vi besök av katt- och husvakten. Vi grillade och drack vin. Gott blev det, så det får nog bli ett inlägg på den försummade matbloggen.

2 kommentarer:

Karin sa...

Vi ser också Orange... Julia meddelar att den får gott betyg av någon genusexpert som hon följer.

tojis sa...

Frågan är hur vi ska hinna se klart den innan vi åker (omöjligt)...