tisdag 12 mars 2013

Bortglömd

Idag är ingen vanlig dag för det är min namnsdag. Och jag brukar bli rejält gratulerad eftersom "alla" tar reda på varför det är flaggdag, men idag: typ 5 grattis bara, inga blommor, presenter eller trisslotter.

Jag har förvisso suttit inlåst i ett konferensrum större delen av dagen och sen har jag bowlat med samma människor som jag har suttit inlåst med, men ändå. Antal mail-, sms- och facebookgrattis jag inte har fått....enorm!

   

6 kommentarer:

Karin sa...

För att vara flaggdag har det flaggats dåligt idag! Kanske därför? Själv har jag sett 2 flaggor idag, på halv stång, så trodde minst att det var landssorg. Men Grattis, jättemycket VictoriaGrattis!! (obs, har mejlat dig också, men inte om namnsdag)

tojis sa...

Tack! Ja jag har bara sett en flagga, på bussen när jag åkte hem ikväll.

Ulrika sa...

Vi är ju ena riktiga nötter i min familj. I morse satt Selma och prickade för vilka dagar som hade passerat i sin Bamse-kalender. Då konstaterade vi att Greger har namnsdag idag. Och Selma konstaterade att det stod Viktoria på gårdagens dag. Och att hon kände två. Prinsessan och Selmas klasskompis. Och då fick jag ju påminna om att Vickan faktiskt också heter Viktora egentligen. Aha! Ja, då var det ju en, två, tre som hon kände då.

Så. Vi pratar om dig och tänker på dig men lyckades aldrig dra slutsatsen att namnet i kalendern hade något med NAMNSDAG att göra.

Sorry.
Och vi kan nog inte lägga någon skuld på Semlan för detta. Det är förstås enbart jag som är nöten.

GRATTIS! (Efterskott räknas. Så det så.)

tojis sa...

Vem den där Viktoria är vet jag inte förstås ;-) Efterskott räknas absolut, tack!

Ulrika sa...

Vet att du heter Victoria. Men om man vill ha namnsdag den dag det står Viktoria i almanackan så kanske man kan låtsas att man stavar så. En stund.

Syster sa...

Grattis i efterskott:)
Vi flaggade på halv stång på jobbet och fick även en förklaring att det var för prinsessan Lilian dött så jag tänkte inte mer på det...
Men som sagt, stort grattis;)