lördag 26 maj 2012

Early bird

God morgon era sömntutor! Snart kör jag till golfbanan och spelar 36-hålstävling. Blir intressant eftersom jag både är ganska dålig på golf just nu, och är ett fullkomligt vrak efter cyklingen igår :-) Kul ska det bli i a f!

3 kommentarer:

Karin sa...

God morgon! Här sovs det inte bort timmar i onödan! Själv funderar jag på när det är tillräckligt mycket dag för en cykeltur. Nåja, solen skiner ju - kanske därför jag vaknade såhär tidigt?

Ulrika sa...

Jag strejkar. Total arbetsvägran. Orkar inte nåt. Så det så.
Ulf har nu gått med på att vi inte ska jobba i Mellbystrandshuset på hela dagen. (Typ hurra eller?)

När vi satt med en kopp kaffe på altanen i förmiddags undrade han om det var sånt här andra människor höll på med hela dagarna och hur det isf gick till.

Sedan gick han och städade garaget.

Nu har jag rest mig från gräsmattan och får väl plantera lite lavendel eller så.

tojis sa...

Såg att du hade badat Karin! Jag hänger med nästa gång, men föredrar ju lite folktomt när jag ska racercykla så kanske tidig morgon är tricket.

Jag kommer ihåg att Ulf brukade cykla eller köra nån slags motorcykel. Du brukade hänga med mig. Och vi andra människor har andra projekt än att bara just dricka kaffe. Jag vet, eftersom jag är igång mer eller mindre hela tiden. Men just nu ska jag läsa bok en stund innan jag gör nåt "borde". Because I´m worth it!

Bra gjort med en renoveringsfri dag!