söndag 1 april 2012

Barnvakteri

Gäsp. Först går det knappt sova pga barn som sparkas, knockas och pratar i sömnen. Sen när man väl lyckas så vaknar de, fastän klockan bara är 6. Milla pratar om att mamma och pappa dansar och att hon vill se på Pippi. Liam tvingar oss att titta på nåt dåligt barnprogram och tränar på aprilskämtet han ska dra när föräldrarna vaknar.

5 kommentarer:

Resan mot syskon sa...

Visst e de underbara de små liven! Man blir rätt stolt när Maja 4 år idag storvägrade att bli passad av morfar (som hon tycker väldigt mycket om) utan hellre ville va hos oss :) Föräldrarna hade råkat säga att vi skulle passa henne. Stackars morfar som ville passa kände sig nog snopen :(

Vilken fin header! Nu fattas bara Bloglovin på bloggen så att jag kan börja prenumerera på dina inlägg o läsa dem i mobilen ;)

tojis sa...

Aha, det kan jag säkert fixa? Ska kolla upp!

Ulrika sa...

Verkar som att den där vår-headern kan packas ihop. Eller som min norrländske bror skulle sagt: "Snöge ar'hernen".
(Vilket betyder "Det snöar här".)

tojis sa...

Ja va fan är det här om? Kanske är det mitt fel, med vårheader, blommande aprikosträd och vårjacka. Men jag försöker ju bara sätta fart på sommaren.

Snygga stora flingor dock, perfekt decembersnö!

Ulrika sa...

Förvisso sant. Men det är liksom som att hälla hemlagad perfekt ketchup på rabarberpajen. Det blir liksom inte bättre av att den är välgjord.

Nåja. Det är ju borta nu. I påsk ska det väl ändå vara fint väder så man kan vara ute och fälla träd. (Vi har annars avancerat från skogsbruk till eldragning. Måste väl vara uppåt på hackordningen?)