måndag 27 juli 2015

Golfveckan 2015

Första semesterveckan så var det mest golf på schemat, vi hade tajmat den med golfveckan på hemmaklubben, då de har en massa roliga tävlingar. Partävlingar, inte vilket litet relationstest som helst alltså. Och dagarna innan hade jag haft mer ont i ryggen än nånsin innan, så hur skulle det gå? Dessutom med nya klubbor som jag inte har spelat in mig på.


På tisdagen spelade vi 2-mannascramble och tyckte att det gick sådär. Det tog lång tid (6 timmar, hallå liksom) och var svårt att hålla fokus. När vi kom in efter rundan sa jag till tävlingsledaren att de inte hade behövt vänta på oss för att det inte skulle göra någon skillnad i listan. Han tittade på våra poäng och höll med om att vi kunde köra hem och tända grillen istället. Så det gjorde vi. Sedan visade det sig att vi kom på plats 13 av 38 i vår grupp.

Nästa dag var det dags för Irish greensome, vi började kanonbra men mot slutet gick det sämre så det kändes uselt. Och så jämförde vi oss med det andra laget i vår boll och de hade många fler poäng. Det var inte så konstigt visade det sig sedan för de vann stort. Och när vi pratade över en öl och pratade om vilka vi hade spelat med året innan så visade det sig att de vann. Så tydligen ska man gå i vår boll om man vill vinna. Vår poäng var inte alls särskilt dålig utan samma som de som kom femma, men vi kom sjua pga högre hcp.

Efter en dags behövlig vila var det dags för Bästboll, och då tyckte vi att det hade funkat så himla bra de andra dagarna, både med att spela ihop och en massa slag som satt som de skulle så vi var nog lite övermodiga. Och det kan man inte vara för då går det dåligt. Vi kom inte sist, men typ fjärde från slutet.

Efter en dags vila till hade vi tydligen inte fått nog utan gick ut på en sällskapsrunda också.

För att sammanfatta veckan: vi var inte sämst, även om det kändes så ibland. Ryggen höll. Jag behöver träna mer med klubborna men det finns hopp. Vi bor fortfarande ihop.

Inga kommentarer: