tisdag 10 mars 2015

...och vidare till Chicago

Nästa! Jag tog jätteresväskan på pakethållaren och promenerade till Hyllie igår. Solen sken och jag ville få en anledning att vara ute en stund. Kastrup var lugnare än sist, det tog nog fem minuter att lämna väskan och gå igenom securityn, jämfört med typ en och en halv timme förra helgen.

Joe & the Juice serverade en riktigt vitaminkicksjuice av morötter, citron och ingefära. Och bjöd på dagens leende ("Tired of being single? Skip the tips and write your number instead"):

Jodå, det ligger både pengar och telefonnummer i lådan :-)
Jag och chefen som hade checkat in på vars ett håll hade utan att prata om det valt sätena jämte varann, men när vi kom på planet var det väldigt glest på passagerare. Kanske att var tredje säte var taget, så jag tog en egen tvåa och såg fram emot att titta på film och kunna lägga upp benen. Benen som var stela av en och en halv mil dagen innan. Men nä, underhållningssystemet fungerade visst inte så tji fick vi alla som precis hade trott att vi hade tur. Som plåster på såren bjöd de även oss i Economy (eller Go som det heter nu för tiden) på ett glas vin till maten. Men det där glaset vin underhöll inte så länge, jag tycker nog att 10000 poäng eller så skulle vara mer adekvat. Jaja, jag överlevde med hjälp av musik och podcasts.

När vi landade lite tidigt var det för för ovanlighets skull raketfart genom immigration och väskorna kom på ett kick. En kort taxiresa, en promenad och några fisktacos senare lyckades jag sova åtta timmar och tror nu (som vanligt) att jag har lyckats överlista jetlagen. Dessutom stod jag på löpbandet kl 7 i morse och är nu ohemult nöjd med mig själv. Återstår att jobba mirakelsnabbt hela dagen, eftersom jag har fokuserat på sömn och träning istället för på mina presentationer som måste vara klara om några timmar.

2 kommentarer:

Annika sa...

Det hjälper inte att man reser och sliter själv med jobbet och upplever allt annat än glam. Det låter fortfarande så himla glammigt när man läser andras reseberättelser, konstigt!

tojis sa...

Jag förstår PRECIS hur du menar, konstigt det där.