söndag 18 maj 2014

Golfskryt

Igår var det dags för den årliga 36-hålstävlingen i golf som en kompis ordnar varje år. Det var fjärde gången jag var med, och första och tredje gången gick det uselt men både för två år sedan OCH i år så gick det bra.

Så här fint var det kvart i åtta på morgonen, och sedan bara fortsatte det hela dagen.
Oavsett resultat så var det win-win pga sol exakt hela dagen och trevligt sällskap (bara Fredrik som saknades, hoppas han får vara med nästa år). Men som grädde på moset spelade jag allt mellan ok och jättebra på morgonen, hade t ex fem par, sänkte ovanligt många långputtar och vann närmast flagg. Det räckte till en tredjeplats och trots ganska dåligt spel på eftermiddagen räckte det till en fjärdeplats totalt. Dessutom fick jag pris för bästa dam (av två :-)). En av deltagarna jobbar på Puma och hade med sig en hel väska  med priser så nu har jag väska, keps, två skärp, handske och laptopfodral från Puma. Och en flaska vin.

Man blir ganska stel efter 36 hål, det är trots allt drygt två mils promenerande och så en massa slag på det, så idag yogas och stretchas det friskt i lilla huset för att kunna röra sig hyfsat normalt. Alla hade ca samma krämpor men vissa hade slarvat lite med solskyddet och var inte bara stela utan även knallröda. Själv sportade jag spf 30 och keps och slipper just den extrakrämpan.

2 kommentarer:

karin sa...

Säkert all den där Paoloträningen som ger effekt. Och yogan!

tojis sa...

Säkert! :-)