måndag 10 mars 2014

Stockholmshelg

Vi tog ledigt i fredags. Och gick upp i ottan och tog tåget till Stockholm. Åt Espresso House-frukost och såg fem avsnitt Vita huset. Sedan checkade vi in på hotellet med utsikt över stadshuset och vattnet. Och tog en promenad till Grand hotel där vi åt en dyr men alldeles galet god lunch på Matbaren. Sedan gick vi på stan, slappade och drack vin tills det var dags för en lite mindre skön promenad (i regn) till Gamla stan och middag på Brasserie Le Rouge. Och sedan blev jag så trött så trött, och tvärsomnade medan Fredrik borstade tänderna. Himla festligt och romantiskt.

Fredriks bild såklart.
Hotellet med den fina utsikten och de sköna sängarna levererade schysst frukost också, och Stockholm levererade fantastiskt väder. Mätta och nöjda gick vi ut på stan och pausade i solen på några ställen på väg ut till Lidingö där det var 40-årsfest.

Snygg vinkel! 
God middag, kul fest, lagom med vin, mer dansande än på flera år, en massa trevliga människor, en musikquiz som inte riktigt kom till sin rätt, och så lite magkatarr som grädde på moset. Men inte en enda bild, så ni får tro på att vi och de andra var precis så snygga som Glamourtemat antyder.

Inga kommentarer: