måndag 17 februari 2014

Bara gubbdieseln kvar

Jaha. Slutet på en era är här. T5-eran. Min sportbil som jag har haft i nästan 6 år är inlämnad för försäljning så nu har vi förhoppningsvis (dvs om den blir såld) bara en bil att enas om, och inte vilken bil som helst utan Fredriks tråkiga men för all del praktiska diesel-Toyota. Den ska så småningom ersättas av en sprillans ny miljö-Passat.Vi får se hur det går att klara sig på en bil, helt enkelt blir det nog inte!

2 kommentarer:

Karin sa...

Min erfarenhet av 1 istället för 2 bilar är att vardagen ofta går rätt enkelt, men på helgerna blir det lite meckigt när man vill göra olika saker, både nöjen och plikter samt om barn behöver skjuts. Men på plussidan: du blir kanske tvingad att ta fram cykeln lite oftare? Tack för alla åkturer i Volvon iaf!

tojis sa...

Ja den där cykeln samlar damm nu när vi kör varje dag, och så får man försöka hitta andra tillfällen att vardagsmotionera. Inte helt enkelt!

Kommer sakna racervolvon, men inte att betala försäkring och sånt. Blir det en till bil framöver blir det nog en billig i drift-bil.