måndag 5 augusti 2013

Hopp och lek

Efter alldeles för många veckor utan att träffa Liam och Milla kom de och hälsade på igår. Poolen var poppis, särskilt för Liam som kom på att man kan ta sats och hoppa över kanten, på olika sätt. Mycket roligare än att använda stegen. Och Milla skulle inte vara sämre. Hon var inte lika högt över kanten, men över kom hon. Jag håvade ur ca 3 fulla håvar med gräs på kvällen :-)

2 kommentarer:

Ulrika, snart på väg till Norrland sa...

Så. Hemma igen. Och uppkopplad. Och med möjlighet att kommentera!
Lite chockartat faktiskt. Huset i Lomma är inte alls så dumt visar det sig.
Men innan vi väl kom hem så var det väl inte riktigt min dag om man så säger. Upptäckte att jag tappat mitt Visa-kort. Jobbigt. Och så vägrade den ena katten komma tillbaka så att vi kunde åka hem. Men till slut så ordnade det sig. Då passade den andra hårbollen på att bajsa i sin bur innan vi ens kommit till Ängelholm.
Utan Visa-kort och indräkt i kattbajsodör känner man sig inte på toppen av värdekedjan kan jag säga... Men jag gläds åt att jag inte fastnade i någon Poliskontroll. Jag hade lite bråttom hem kan man säga.

Nu är allt avlastat, sanerat, inburet, TVn påslagen (första gången på 5 veckor med TV) och vi satsar på att komma in i våra vanliga gängor. Dvs aldrig gå och lägga sig och vara jättetrötta på morgonen ;-)

Ulrika, ska ingenstans alls sa...

Ja, alltså den där avsändaren var någon automatisk variant och rent ljug. Här åks ingenstans. Längtar till jobbet i morgon. Och Lund ligger väl en bit från Norrland även för en Skåning...