måndag 21 december 2015

Eventuellt tillbaka

Man vet aldrig om det håller i sig, men goda föresatser finns det i alla fall gott om. Men det finns också gott om andra ställen att skriva på, och annat att lägga tid och energi på. Det har varit en ganska galen höst faktiskt; ändringar på jobbet, lite för mycket att göra, en älskad katt som dog, många tankar kring vad jag ska bli när jag blir stor, moreganic.se, hur och när jag tänker bli mindre, hjärnspöken och tankar som jag inte vet om jag vill eller vågar släppa ut i ljuset, yoga, uppskjutna projekt, frustration och lycka över stort och smått, hemmamys, klimatångest, konsumtionsutmattning, star wars I-VII, benhinneöveransträngning, trasig teknik, kärlek, trångsynthet som skrämmer skiten ur mig. Ja ni fattar, högt och lågt i kaosartad blandning. Som väl livet är, men lite väl lågt för närvarande.

Men det sagt så är det otroligt skönt att varva ner inför en lång julledighet som avslutas med en träningsresa till Fuertaventura. Det är perfekt att avsluta en slapp jul och dra igång vad jag hoppas kommer bli ett fantastiskt år så, väl? Om inte kroppen är med på noterna känns det lyxigt att läsa böcker vid poolen en vecka också.

Och det där med katten, det får nog bli en ny snart. Till och med när Chewbacca låter som han gör så tycker jag att det påminner om ett ljud katten gjorde när hon var jättekelig.

2 kommentarer:

Karin sa...

Nice to see you. Både här och irl. Inte heller jag sköter stackars bloggen som förr.

Ulrika sa...

Säger som GF (fast menar det): Äntligen!