måndag 2 juli 2012

Veckans godaste

Solvarm aprikos direkt från trädet. Det blir inte så många frukter i år, så de som kommer ska banne mig ätas med andakt!

5 kommentarer:

Ulrika sa...

Väl unt!
Känner att jag bara måste rapporter från massagen efter inläggen om detta för ett tag sedan. Idag var det min "tur".

Rapport: SÅLD!!! Älskar henne. Hon är min idol, jag vill bo lite hos henne varje dag.
(Jamenvisstusangjordedetont! Men inte på långt när så ont som det gör hela tiden. Fast om Ulf skulle ha klämt i som hon gjorde hade han haft jätteont nu och jag hade varit jättearg. Han hade haft ont i öronen, så arg hade jag varit. Nu låg jag bara snällt på britsen och slappnade av. Halleluja! Förstår att du bokade en ny tid, det gjorde jag med.)

tojis sa...

Fick dock boka om min tid, för jag vill inte vara blåslagen på benen på bröllop och stranden (blir väl strandväder i Skummeslöv? annars vete katten vad vi ska göra på dagarna). Men så bra att du fattar vad jag menar nu då, och inte bara tycker jag är knäpp.

Ulrika sa...

Japp. Tycker inte att du är fullt lika knäpp som när jag läste dina massageinlägg. Och som grundtes tycker jag att du är precis så knäpp som passar min smak. Jag är också knäpp, fast inte alltid på samma ställen.

Dagens ordspråk: Hellre en knäpp än fyrtio knappt slätstrukna.

Ulrika sa...

Och förresten. En veckans prioritering:
Morgondagen var tänkt att tillbringas med de norrländska kusinerna på Astrid Lindgrens värld. Bra saker med det: sol (Jippie! Fritidsaktivitet i sol!!!), trevligt sällskap, glada barn, roliga Pippi och en tur med bilen. (Den här familjen gillar ju bilturer).

Istället: Möten hela dagen för min del, dagis för Selma och Ulf får kapa sten till badrummet.

Bra med det?

Ehh.... ja, du? Karlsson på taket är ju lite obehaglig så honom slipper vi ju och ACn kanske går sönder i bilen och då blir det ju onödigt varmt.

Om jag tycker detta är lite surt så kan man ju gissa vad Selma kommer tycka.

tojis sa...

Amen åhhhh, stackars Selma faktiskt!