torsdag 20 augusti 2015

Moreganic? Vad för någe?

Jag har kanske varit lite hemlighetsfull här angående "ett projekt", men nu är det faktiskt inte hemligt längre. Det är så här att jag och en kollega har dragit igång en blogg som vi tänkte använda för att hjälpa folk komma igång att leva mer ekologiskt. För vi tycker att det är dags för alla att anstränga sig nu, innan vi har förstört planeten bortom räddning. Låter det pompöst? Pretentiöst? Det är det. Och vi bryr oss inte om hur det låter. Det är så klart tveksamt om blogg gör någon skillnad, men det kanske är början på något mer. Vi får se. Kolla gärna in bloggen, och skicka dit alla ni känner, eller åtminstone de som är intresserade av samma sak, eller kanske de som borde bli. 

Voilà: en blogg för att rädda världen. Där finns det genvägar till att följa oss på Facebook, Twitter och Instagram. Jag är sjukt nöjd med namnet! Briljant, ja? När jag kollade vad .com-domänen kostade att köpa så ville de ha 1888 USD, men för .se så betalade vi 15 spänn. Det är också en källa till en viss nöjdhet. 

Hej hej. Det är vi som är moreganic.
Projektet är inte klart än, och kommer nog aldrig bli heller, men nu är det igång och officiellt! Vi rivstartade med att ta ledigt från jobbet och gå på en digitalkonferens i Malmö, The Conference. Efter två dagar lyssnandes på kloka människor som pratar om hur och varför man bör tänka om och göra saker annorlunda så snurrar det rejält i huvudet. På ett bra sätt.

Fantastiska Fredrik, tack för snygga bilder och it-support!

Inga kommentarer: