måndag 14 september 2015

Ont om tid är det, återigen, gott om

Det räcker att titta på inläggsfrekvensen här så ser man att det bara small till med åtaganden efter semestern. Jobb och moreganic och inte så himla mycket annat. Träningen har också fått stryka på foten men nu är den hög(s)t på priolistan igen i och med att jag har börjat på en yogakurs med samma superinstruktör som ledde passen i parken i somras. Första gången gick det så otroligt dåligt, jag hade pms och var ur form och stressad och det var dessutom trångt bland mattorna i den ganska lilla lokalen. Men det triggade mig så nu har jag yogat några gånger sedan dess så att kvällens pass ska kännas bättre (eller jag hoppas på det i alla fall). Ett ytterligare livsmål är att posta bilder på instagram när jag står på händer och annat som jag inte alls kan nu (alltså verkligen inte alls, jag vågar nog inte ens försöka pga tung och svag och dålig balans), och använda hashtaggen yogaeverydamnday. Jag började igår med första dagen på en 30-dagars yogautmaning på youtube, och tanken är att jag ska beta igenom dag för dag när jag kan och hinner, helst varje dag. Och då har det förhoppningsvis blivit en rutin så att jag fortsätter. Jag slukar också yogagirls flöde på blogg och instagram och låter mig inspireras.

I övrigt så är det mest fullt upp med att få igång ett nytt gigantiskt projekt på jobbet, och att röja ur allt stök hemma så att jag orkar vara där utan att få panik. Som vanligt alltså, hösten=nystart och omstart.


Den här helgen har vi varit hemma och slappat (och ja, yogat lite då) och fått hänga med syskonbarnen lite. Milla pratade om att hon ville gå till kyrkan och kolla så det gjorde vi. Men när vi väl var där och tittade in i den ödsliga kyrkan så ville hon inte gå in. Kanske hänger det ihop med diskussionen dagen innan då hon undrade om det bodde en häxa i kyrkan, eller om det fanns några prinsessor där.

Inga kommentarer: