Bruna bönor och fläsk, latmansvarianten: Värm korvinnehållet i en kastrull, stek fläsket. Klart.
Chili: Tärna och stek två kilo högrev, häll på öl så det täcker (typ en liter), några krossade vitlöksklyftor, några finhackade chilifrukter, några lökar, lagerblad, morötter, salt och peppar, några tomater, en dutt socker och en skvätt balsamvinäger. Låt puttra i 4-5 timmar. Avsluta med att fiska upp lagerbladen och röra ner några slags olika bönor. Servera med ugnstekt sötpotatis, crème fraîche, tortillachips och kall öl.
1 kommentar:
Snabbmatsexpert är minsann inte så dumt :-) Förutom bruna bönor, blodpudding och carbonara så kommer ju nu grönkålen som en stark julinspirerad snabbmatsexpert. För att inte tala om skinkmackan! Den räknas ju som mat fr o m måndag.
Skicka en kommentar