tisdag 28 september 2010

Extreme makeover

Nästa onsdag behöver jag se cool, snygg och kompentent ut. Så nu slutar jag göra powerpointpresentationer och åker till Nova.
Uppdatering: jag köpte tre hekto te och en flaska torrschampo.

6 kommentarer:

Ulrika sa...

OK. Torrschampot i håret gör ju att du kan se ren ut iaf. Te kan ju vara nyttigt och så. Blir man kompetent? Och hur syns det?

tojis sa...

Kompetens syns nog på snygga och lagom moderna kläder i kombination med målade naglar och fina örhängen. Jag kommer sikta på det iaf.

Ulrika sa...

Sådär ja. Då har man vart med på radion då. Där är det inte svårt att se kompetent ut. Blev lite svettig när jag hörde min röst. Men det lät nästan som om jag visste vad jag pratade om i hela 15 sekunder. Tur att hon valde den delen av utfrågningen. En annan del när hon frågade vilken påverkan vår anläggning ska få på resten av världen så var jag rätt otydlig... Klokt av reportern att inte ta med den delen. Skönt att folk vet vad de gör.

tojis sa...

Wow, vissa är tydligen mer kompetenta än andra! Länk?

Karin sa...

Du får hålla tillgodo med denna länk så länge där vår kändiskompis åtminstone uttalar sig lite grann. Varken bild eller röst att eventuellt skämmas för! Men vilka coola bilder! Hoppas att man får tillfälle att komma och glo nån gång, om inte annat så bara utanför...

http://www.sydsvenskan.se/lund/article1251288/Nya-MaxIV-borjar-ta-form.html

Ulrika sa...

Och här är radiolänken. Först intervjuar de några kloka människor, Professor Nils och Direktör Inga, och så kommer jag in de sista sekundrarna och säger nåt politiskt korrekt.
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=96&artikel=4053010